ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τέρμα η αληθινή γούνα για τον οίκο Prada

Δέσποινα Άσπρου

Το ιταλικό brand Prada με μια ανακοίνωση θέλησε να δημοσιοποιήσει ότι από του χρόνου και έπειτα θα σταματήσει να δημιουργεί κομμάτια από αληθινή γούνα.

Αναλυτικότερα, η αληθινή γούνα δεν θα αποτελεί στοιχεία στις κολλεξιόν του brand μετά από το runway για την άνοιξη-καλοκαίρι 2020, κάτι που σαφώς δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση, μιας και ο οίκος είχε ήδη προετοιμάσει το πεδίο για την αλλαγή αυτή. Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ξεκινήσει φιλανθρωπικές εκστρατείες και καμπάνιες ενάντια στην κακοποίηση των ζωών.

Αναφερόμενος στην νέα αλλαγή που αποφάσισε να κάνει το brand, ο label's chief Miuccia Bianchi Prada ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: "Ως δέσμευση και χάρη σε μια μακροχρόνια συνεργασία με την LAV και την Humane Society, ο Prada υιοθετεί τη fur-free φιλοσοφία η οποία και επικεντρώνεται στην σκληρότητα που υφίστανται τα γουνοφόρα ζώα, τόσο στην άγρια παγίδευσή τους όσο και στη βιομηχανία γουνοποιίας... Με αυτό τον τρόπο, ο οίκος θα εστιάσει στην χρήση άλλων υλικών διευρίνοντας τους ορίζοντές του".

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Οίκος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Prada  |  fur  |  γούνα  |  πώληση  |  χρήση  |  ζώα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση