ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τεντόγλου για Τέμπη : «Ντρέπομαι να μιλήσω για το μετάλλιο, τίποτα δεν απαλύνει τον πόνο»

Τι είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Μαρία Σάββα

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε για την πατρίδα του ο Μίλτος Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου, φέρνοντας λίγη χαρά στους Έλληνες μετά από την δυστυχία των τελευταίων ημερών, λόγω του σιδηροδρομικού δυστύχημα στα Τέμπη, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο συμβάν.

Ο ίδιος αρχικά είπε: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ μπορεί ν' αγωνιζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν εδώ και έκαναν φανταστική κερκίδα. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο ήθελα, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Πάντως είμαι ευχαριστημένος. Συνήθως πηδάω περισσότερο μετά το πρώτο άλμα, αλλά δεν μου βγήκε σήμερα. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για μένα, αν γινόταν βράδυ το αγώνισμα είμαι σίγουρος πως θα έκανα 8,50μ. Κοιμόμουν και κάτι περίεργες ώρες για να φτιάξω όσο μπορώ το πρωινό ξύπνημα», πρόσθεσε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X