ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγκινεί ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Μίλησε με λυγμούς για την νεαρή κόρη του που έχασε την ζωή της στο φονικό τρένο

Μαρία Σάββα

Με λυγμούς μιλάνε η γονείς των θυμάτων από το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε μεταξύ δυο αμαξοστοιχιών την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, με τους νεκρούς να είναι μέχρι στιγμής 57, με τους περισσότερους να ήταν νεαρά άτομα.
Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα από τα βαγόνια του μοιραίου Intercity 62, μίλησε για την κόρη του χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα κορίτσι με όνειρα είχε φιλοδοξίες».

«Γιατί να μου το στερήσουν, με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω. Κουραζόμαστε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο αύριο», είπε ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια.

Ο πατέρας της ανέφερε επίσης ότι μαζί με την ελπίδα ήταν και μια φίλη της η οποία σώθηκε, όμως είναι διασωληνωμένη. Έχει κάνει εγχείρηση στο κεφάλι είναι όμως δύσκολα, όπως λέει ο πατέρας της που είναι και γιατρός.

Όσο για τη ρητή εντολή που τους δόθηκε να μην ανοιχθεί το φέρετρο, ο πατέρας σημείωσε ότι θα την τηρήσουν. Τελειώνοντας, είπε ότι αν προλάβαινε να της πει μια τελευταία κουβέντα αυτή θα ήταν: «Σε φιλώ...».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS