ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#tbt: Η Συνατσάκη και το βραβείο του must

Η Μαίρη Συνατσάκη, παρουσιάστρια στον Alpha Ελλάδος στην εκπομπή ‘’Ξαναδέστε τους’’ απάντησε σε 100 ερωτήσεις που δεν έχει απαντήσει ποτέ! Μια φίλη της την έκανε tag σε αυτό το παιχνίδι και τότε αναγκάστηκε να απαντήσει και στις 100.

Κάποιες από τις πιο περίεργες ερωτήσεις που απάντησε ήταν αν θα ήθελε να της επιτεθεί σμήνος από μελλισες ή μια τεραστία αρκούδα. Αν και όπως είπε το αποτέλεσμα και στα δυο είναι ένα, θα επέλεγε τις μελλισες.

Μάλιστα ομολόγησε πως όταν της λένε πως έκανε κάποιο λάθος και θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και το αναγνωρίζει και η ιδία τότε εκνευρίζεται, πάρα μα πάρα πολύ.

Στην ερώτηση με πόσους έχει κοιμηθεί αυτή την εβδομάδα απάντησε δυο, συμπεριλαμβανόμενου και του Τίμο της(ο γάτος της).

Επίσης αν και χορτοφάγος τους τελευταίους πέντε μήνες, όταν έτρωγε κοτομπουκιές, τις βουτούσε σε … μερέντα!

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει ψυχολόγος και μάλιστα έχει πάρει και το πτυχίο της σε αυτόν το κλάδο.

Σε ερώτηση αν είχε ποτέ κερδίσει σε διαγωνισμό απάντησε πως κέρδισε το βραβείο ‘’Καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης γυναίκας’’ στις γυναίκες της χρονιάς του 2010 και την ίδια στιγμή της έπεσε κάτω μπροστά στη κάμερα, και έσπασε.

Ενώ μίλησε και για το βραβείο που πήρε στην Κύπρο για το καλύτερο greek style icon το 2012 από το κυπριακό περιοδικό must. Στη γιορτή της μόδας και του στυλ που πραγματοποιήθηκε στο Occhio Lounge Bar, στη Λευκωσία. Στα Gliss Style Awards 2012, όπου βραβεύτηκαν οι γυναίκες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για το ιδιαίτερο τους στυλ και την αγάπη τους για τη μόδα.

Ενώ την ίδια βραδιά η Μαίρη Συνατσάκη και  νικήτρια στην κατηγορία Greek Style Icon, επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στο κοινό, καθώς ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που οι Μέλισσες έδιναν τη δική τους μουσική παράσταση, άρπαξε το μικρόφωνο έκανε ένα μοναδικό one woman show

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Συνατσάκη  |  must  |  νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS