ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τάσος Χαλκιάς: «Ο Φιλιππίδης πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε »

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μιλά και για την μητέρα του.

newsroom must

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (21/03/2021) στην εκπομπή Dot με αφορμή την είσοδό του στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για να πάρει την θέση του απομακρυσθέντα Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όπως και αυτός, άλλοι πολλοί ηθοποιοί επικοινώνησαν με τον Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες που έγιναν.

Χαρακτηριστικά είπε «Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν; Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε».

Στην συνέχεια ο κ.Χαλκιάς μίλησε για την μητέρα του περιγράφοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις που αντάλλαξαν όταν της ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός «Η μάνα μου μόλις έμαθε πως θα ασχοληθώ με το θέατρο ενθουσιάστηκε. Θα μπορούσε να είναι μια πολύ σπουδαία πριμαντόνα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί οι εποχές που ήταν να γίνουν αυτά τα πράγματα δεν ήταν εύκολες για τις οικογένειες. Έτσι είχε ένα απωθημένο στην καλλιτεχνία με την καλή έννοια. Με αγκάλιασε αμέσως και μου έκανε δώρο και μια ασημένια καδένα δώρο την οποία την έχω. Τίμησε από την πρώτη στιγμή την επιλογή μου και ήταν κοντά μου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν έχασε ποτέ της παράσταση, ακόμα και γενική δοκιμή. Με την μάνα μου είχα μια άλλη σχέση παρότι δεν την τίμησα στη ζωή μου όσο της έπρεπε. Την βασάνισα αρκετά σαν παιδί».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση