ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τάσος Τρύφωνος: «Ψηφίζει το καλύτερο τραγούδι για την Ελλάδα στην Eurovision»

Διέρρευσαν τα ονόματα των μελών της ελληνικής κριτικής επιτροπής που θα επιλέξει κατά 50% απόψε το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα πάει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τον προσεχή Μάιο.

Το must.com.cy αποκαλύπτει τα ονόματα της κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από πέντε άτομα, πολύ καλούς γνώστες και ένθερμους υποστηριχτές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι και ο Τάσος Τρύφωνος, διευθυντής του Love Radio 100,7 & 88,7.

Πληροφοριακά ο Τάσος έχει μεγάλη εμπειρία από τη Eurovision αφού πέραν του ότι είναι fan του διαγωνισμού από μικρός, ήταν ο υπεύθυνος του promo tour τρεις φορές: Το 2002 για το «Gimme» με τους ΟΝΕ (6η θέση), το 2004 για το «Shake it» με τον Σάκη Ρουβά (3η θέση) και το 2005 για το «Ela Ela» με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου (18η θέση).

 Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, είναι η Μαρίνα Λαχανά , (διευθύντρια προγράμματος ΕΡΑ σύζυγος του Διονύση Τσακνή), Φωτεινή Γιαννουλάτου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ), Ανδρέας Πυλαρινός (αρχιμουσικός και μαέστρος) και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος (ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του Athens DeeJay Radio). Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει απόψε στις 22.00 από τη ΕΡΤ1.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο εμπορικό κέντρο River West στον Κηφισσό.  Οι τηλεθεατές στην Ελλάδα μπορούν να ψηφίζουν το αγαπημένο τους τραγούδι καθώς αυτοί θα αποφασίσουν κατά 50% ποιο θα είναι τελικά εκείνο που θα  εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό. Το άλλο 50% θα το αποφασίσει η κριτική επιτροπή όπως αναφέραμε πιο πάνω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X