ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα χορευτικά challenges επαγγελματιών υγείας για την εμψύχωση των ασθενών

Με χορό επέλεξαν να ξορκίσουν τον κορωνοϊό

Με χορό επέλεξαν να ξορκίσουν τον κορωνοϊό και να μοιράσουν την αισιοδοξία γιατροί και νοσηλευτές στις ΗΠΑ.

Μέσα από προκλήσεις διώχνουν το άγχος και το στρες της ημέρας που τους προκαλεί η πανδημία.

Η νοσοκόμα Kala Baker χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του TikTok και με 35.000 ακόλουθους μοιράζεται βίντεο με χορευτικές κινήσεις από το νοσοκομείο μαζί με τους συνάδελφούς της και όπως αναφέρει είναι ένας τρόπος να φέρει την χαρά στην σκοτεινή κατάσταση που βιώνουμε.

@nursekala

Nursing is Cindy’s day job ##coronaviruschallenge ##nurses ##doctors ##afterhours @pcimom @brennasue1023 @em.howard @purseynursey4040

♬ DJ Yames Mashup 2 - dj_yames

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο κοντά με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, νιώθουμε ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη παγκόσμια ομάδα. Προσπαθούμε να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την πρωτοβουλία», δήλωσε στο CNN.

@nursekala

Seriously... don’t touch. ##coronavirus ##fyp ##foryou ##covid19 ##nurse ##doctor ##healthcare ##washyourhands

♬ #hiteverybeat - lulbabyynelii

Και φυσικά μέσα από το hashtag #Leanwithitrockwithit που δημιουργήθηκε και άλλοι επαγγεολματίες υγείας παίρνουν μέρος σε αυτό το challenge χορεύοντας. «Τα βίντεο δεν έχουν στόχο να αποσπάσουν την προσοχή μας από ή να μειώσουν τη σοβαρότητα του ιού. Δημιουργούνται για να υπενθυμίζουν πιο χαλαρές στιγμές και να χαρίζουν στους ανθρώπους ένα χαμόγελο ή γέλιο» αναφέρει ο Jason Campbell ασκούμενος γιατρός.

@drjcofthedc

Only SMEEZES allowed. No sneezes!##doctors ##doctorsoftiktok ##celebratedoctors ##goviral ##smeezechallenge ##smeeze ##fyp ##foryourpage ##distancedance

She Gon Go - Trill Ryan

Ο νοσηλευτής Jeffrey Salvatore ακούει δυνατά και χορεύει με την υπόλοιπη ιατρική ομάδα το «Level Up».

Όπως εξηγεί, «Είμαστε όλοι αντιμέτωποι με τους ίδιους φόβους, έχουμε τον φόβο ότι μπορεί να προσβληθούμε από τον ιό και ενδεχομένως να τον μεταφέρουμε στους αγαπημένους μας στο σπίτι. Όσο περισσότερο αντιμετωπίζουμε το φόβο και τις ανησυχίες τόσο καλύτερα μπορούμε να φροντίζουμε τους φόβους και τις ανησυχίες των ασθενών μας. Δεν αναρτούμε βίντεο πριν από τη δουλειά μας. Η φροντίδα των ασθενών είναι η προτεραιότητά μας. Δεν χρησιμοποιούμε υλικά προστασίας προσωπικού ή ιατρικές προμήθειες για την παραγωγή των βίντεο».

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X