ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα σχόλια της Ολίβιας Κωνσταντινίδη για το ταξίδι της στο Μεξικό εν μέσω covid-19

Η απάντηση της Ολίβιας Κωνσταντινίδη για το ταξίδι της εν μέσω κορωνοϊού... πριν κριθεί

newsroom must

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram η Ολίβια Κωνσταντινίδη φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους πως τόλμησε, εν μέσω πανδημίας, να ακολουθήσει την καρδιά της και να ταξιδέψει στο Μεξικό.

Γνωρίζοντας πως αρκετοί από τους followers της πιθανώς να την κρίνουν για αυτή της την απόφαση, η Ολίβια φρόντισε να απαντήσει στα πιθανά σχόλια... πριν έρθουν.

Δείχνοντάς μάς μέσα από ένα βίντεο πόσο όμορφο είναι το Μεξικό και δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι του, το γνωστό μοντέλο γράφει: "Πείτε με τρελή, πείτε με ό,τι θέλετε. Πάντα θα ακολουθώ αυτό που λέει η καρδιά μου και αυτό που μού είπε είναι να ταξιδέψω όσο περισσότερο μπορώ. Πώς το έκανα; Γιατί πήρα την απόφαση να ταξιδέψω εν μέσω κορωνοϊού; Μετά από πολλή έρευνα, διαπίστωσα ότι το Μεξικό φαίνεται να είναι ο ιδανικός προορισμός αυτή την στιμή. Το να είσαι στην Ευρώπη την στιγμή που τα σύνορα είναι κλειστά, οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και κυριαρχεί ο φόβος δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εγώ, απλώς, ακολούθησα τον ήλιο (και το καλό φαγητό)".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS