ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα spoiler βγήκαν αληθινά: Αυτή είναι η νέα αποχώρηση από το GNTM

Ναι, αποχώρησε αυτή που φαντάζεστε

newsroom must

Όσο περνάει ο καιρός οι δοκιμασίες στο GNTM γίνεται ακόμη πιο δύσκολες και μέρα με την μέρα ή καλύτερα επεισόδιο με επεισόδιο, γίνεται κατανοητό πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η χθεσινή δοκιμασία ήθελε τα μοντέλα να ποζάρουν με μαγιό - καταφέρνοντας να μείνουν ανεπηρέαστα από εξωτερικούς παράγοντες. Να θυμίσουμε, πως στο επεισόδιο της 17ης Νοεμβρίου διάφορα πρόσωπα του καναλιού προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή των μοντέλων, προσφέροντας παράλληλα άφθονο γέλιο. Ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος από το Shopping Star, ο Κώστας Στεφανής από το Traction, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του MasterChef 4.

Η παίχτρια που κατάφερε να πάρει της καλύτερες κριτικές ήταν η Παρασκευή, ενώ τον "τίτλο" της χειρότερης φωτογραφίας διεκδίκησαν οι Edward, Δημοσθένης και Μαρινέλα ,με την Μαρινέλα τελικά να τον "κερδίζει" και να αποχωρεί από το σόου.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Μαρινέλα επέστρεψε στα social media κάνοντας το πρώτο της post. "Η περιπέτεια τώρα ξεκινάει" έγραψε το μοντέλο και δημοσίευσε μια γυμνή της εικόνα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marinela Zyla (@marinelazyla)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X