ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τα πρώτα γενέθλια της Βασίλισσας χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Όλες οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Αύριο (21/04/21) η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να γιορτάσει τα 95α γενέθλιά της σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που γιορτάζει χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να βρίσκεται στο κάστρο του Windsor αφού έχει ήδη εγκαταλείψει το παλάτι του Buckingham.
Όπως είναι γνωστό τα γενέθλιά της γιορτάζονται δύο φορές το χρόνο λόγω της παράδοσης που ξεκίνησε το 1748 ο Γεώργιος Β'.

Η Βασίλισσα πραγματικά συγκλονισμένη για τον θάνατο του επι 73 χρόνια συζύγου της φαίνεται να μην έχει κα τόση «όρεξη» να γιορτάσει, αφού στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου εκατομμύρια μάτια είδαν μία μικροκαμωμένη γυρτή γυναικεία φιγούρα με μαύρο μεγάλο καπέλο, μαύρη μάσκα που άφηνε να φανούν μόνο τα δύο δακρυσμένα μάτια της.

Ενώ το φως της δημοσιότητας είδε και το περιεχόμενο της κάρτας που είχε αφήσει η ίδια στο στεφάνι πάνω στο φέρετρό του η οποία έγραφε «Στην μνήμη της αγάπης, Lilibet». Το στεφάνι αποτελούσε προσωπική δημιουργία της αφού επέλεξε λευκά κρινάκια, λευκά τριαντάφυλλα, λευκές φρέζιες, και γιασεμί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση