ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτά είναι τα ονόματα των επιχειρήσεων όπου εντοπίστηκαν κρούσματα

Εστιατόριο, κομμωτήριο και οδοντιατρείο

Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων επιχειρήσεων στις οποίες εντοπίστηκε θετικό κρούσμα Covid-19, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας βάσει του Περί Λοιμοκαθάρσεως Διατάγματος.

Πρόκειται για την επιχείρηση, RIONELLO στον Στρόβολο. Όπως αναφέρεται, η διεύθυνση της επιχείρησης ενημερώθηκε από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρηση για τον εντοπισμό κρουσμάτων στο πιο πάνω υποστατικό και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση των ατόμων που εντοπίστηκαν θετικά στον ιό και των ατόμων που δηλώθηκαν ως στενές επαφές. Το υποστατικό θα παραμείνει κλειστό για περίοδο 14 ημερών.

Αναφέρεται επίσης το κομμωτήριο StravRoom, στη Λεμεσό, η διεύθυνση του οποίου ενημερώθηκε από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρηση για τον εντοπισμό κρούσματος στο πιο πάνω υποστατικό και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση του θετικού στον ιό ατόμου και των ατόμων που δηλώθηκαν ως στενές επαφές.

Δόθηκαν επίσης οδηγίες για την τήρηση των υπόλοιπων ενεργειών σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επίσης, η διεύθυνση του οδοντιατρείου Happy Teeth, στη Λάρνακα, ενημερώθηκε για τον εντοπισμό κρούσματος στο πιο πάνω υποστατικό και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση των θετικών στον ιό ατόμων.

Δόθηκαν επίσης οδηγίες για την τήρηση των υπόλοιπων ενεργειών σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X