ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα looks που ξεχώρισαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας

Ξεχωριστές παρουσίες και λαμπερά χαμόγελα κυριάρχησαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (9 Ιουλίου) στην Αθήνα. 

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι γυναικείες παρουσίες έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

O Kυριάκος Μητσοτάκης έφθασε μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, η οποία παρέμεινε πιστή στο στυλ της, επιλέγοντας κάτι απλό και συνάμα κομψό χωρίς υπερβολές. Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, συνδύασε μια αέρινη πουκαμίσα με καφέ ζώνη στη μέση με φαρδιά παντελόνα στην αγαπημένη της μπεζ απόχρωση, και ολοκλήρωσε το σύνολο με καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ επέλεξε να μην κρατήσει τσάντα.

Κομψή και εντυπωσιακή ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού, στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Κικίλια που ορκίστηκε ως νέος Υπουργός Υγείας. Η Τζένη επέλεξε μαύρη αέρινη παντελόνα με λευκό crop πουκάμισο ενώ έκανε τη διαφορά φορώντας φλατ σανδάλια και όχι ψηλοτάκουνα. 

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν θα μπορούσε να λείπει από την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης αφού μαζί με τον μικρό της γιο, βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της Άδωνι Γεωργιάδη που ορκίστηκε Υπουργός Ανάπτυξης. Η Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε ένα πιο κλασσικό φόρεμα σε καλοκαιρινή γαλάζια απόχρωση,  ασημένια πέδιλα με λουράκια και λευκή handbag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της νέας Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας

  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS