ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα καυστικά σχόλια του Μουτσινά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερα δυναμική επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την καινούργια του εκπομπή στο Open, ''Για την παρέα''.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής καυστηρίασε μέσα από την στήλη της εκπομπής, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο παρομοίασε με τον Γιώργο Ξανθόπουλο, επισημαίνοντας πόσο υποστηρίζει την εικόνα του καλού παιδιού.

«Εγώ πολύ τον συμπαθώ τον Ντάνο και είναι πανέξυπνος και πραγματικά καλός γιατί… όλες τις γυναίκες τις αγαπάει, όλο τον κόσμο τον αγαπάει, αν και είχε δύσκολα παιδικά χρόνια – εδώ το πλάνο γίνεται λίγο ασπρόμαυρο, ένα ταξίμι παίζει, κλαίει – είναι πάρα πολύ σκληρός, αν και του φέρθηκε άσχημα η ζωή, τον ανάγκασε. Δεν έχει πρόβλημα με ομοφυλόφιλους καθόλου, με Survivor 2 ούτε κατά διάνοια, δεν τον ενοχλούν οι κακές κριτικές, δεν έχει σχέση, δεν τον εκνευρίζει ο Χανταμπάκης, του αρέσει να ντύνεται καλά, κάνε σέρφινγκ, αγαπάει τα ζώα… Ρε φίλε, ειλικρινά δηλαδή ποιος είσαι; Η Μαίρη Πόππινς; Ή ο Κλαρκ Κεντ; Πραγματικά ρε συ Ντάνο, πες μου κάτι που σε ενοχλεί. Οτιδήποτε. Τίποτα δεν σε ενοχλεί; Ο Γιώργος λοιπόν για εμένα είναι κάτι σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο. Αλλά όπως καταλαβαίνετε τώρα ποιος θα τα βάλει με τα λαϊκά είδωλα; Δεν ακουμπάμε τα λαϊκά είδωλα. Τι κάνουμε μόνο; Σεβασμό και ευλάβεια…», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς προσαρμόζοντας στίχους γνωστών τραγουδιών με το όνομα του Ντάνου, για να στείλει τα μηνύματα του στον νικητή του Survivor 1.

Δείτε το απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X