ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα αποτελέσματα για τα ελληνικά ΑΕΙ - ΤΕΙ

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, αφού δόθηκαν σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (http://www.moec.gov.cy/index.html) υπάρχει banner το οποίο θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (http://results.it.minedu.gov.gr) στην οποία ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ η προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Τέρψα Κωνσταντινίδου, προσθέτοντας ότι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα τους ξεχωριστά ο καθένας.

Όπως είπε, ο κάθε υποψήφιους για να δει αν έχει περάσει ή όχι πρέπει να πληκτρολογήσει τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό της αίτησης που υπέβαλε για διεκδίκηση θέσης στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας, και συγκεκριμένα, θα πληκτρολογήσει τα τέσσερα πρώτα στοιχεία που είναι κοινά για όλους τους Κύπριους, δηλαδή το 1571, και ύστερα τα ψηφία που υπάρχουν για την κάθε αίτηση ξεχωριστά, και μετά θα πληκτρολογήσει τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών του στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Κωνσταντινίδου είπε ότι αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να έχουν τον ακριβή αριθμών θέσεων που εξασφάλισαν Κύπριοι υποψήφιοι. «Μετά όταν θα μας στείλουν τους καταλόγους θα δούμε πόσες θέσεις έχουμε εξασφαλίσει», κατέληξε. Πηγή: Kathimerini.cy

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS