ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της Άννυ - Νέες αποκαλύψεις

Κάθε λεπτό που περνάει και νέα στοιχεία για τον άγριο φόνο αλλά και τους γονείς της μικρής Άννυ. Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρηςκύριος Κουλούρης μίλησε πριν από λίγο με την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μίλα:

O ίδιος τον επισκέφτηκε δύο φορές, χθες και σήμερα, στο κελί της απομόνωσης και ανθρώπινα και μέσα από τις δηλώσεις του αποκαλύπτει πως δεν έχει βγει ακόμα από το κελί ενώ τρώει κανονικά. Στην ερώτηση γιατί έκανε το έγκλημα αυτό ο ίδιος ο πατέρας της μικρής Άννυ τα... γυρίζει τώρα: «Αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει. Μου είπε, πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Έτσι ισχυρίστηκε».

Ο στενός φίλος του πατέρα της Άννυ μιλώντας στην Τατιάνα αποκάλυψε τα... επόμενα σχέδια που είχε ο Σάββας πριν τον... τσακώσει η αστυνομια.

«Από το σπίτι έλειπαν πολλά προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Το καρότσι το πούλησε σε έναν Ρουμάνο που δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο. Μου είπε επίσης, ότι όταν τηλεφωνούσε η Δημητρίνα από τη Γερμανία και ρωτούσε για το παιδί, της έλεγε ότι είναι στη μάνα του και σκόπευε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι να της πει ότι η μικρή εξαφανίστηκε και αν δεν τον πίστευε θα σκότωνε τη σύντροφο του και μετά θα αυτοκτονούσε. Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Σάββας μου τηλεφώνησε και μου είπε ''Έχω τεράστιο πρόβλημα. Η Δημητρίνα πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού. Μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί''».

Διαβάστε επίσης: Στον ανακριτή η μητέρα της Άννυ - Ποιες κατηγορίες την βαραίνουν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X