ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συνεργασία της Top Kinisis και Xenos Travel με την Blue Air

newsroom must

Νέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο μεγάλοι διοργανωτές ταξιδιών Top Kinisis και Xenos Travel, με την αεροπορική εταιρεία Blue Air για το Καλοκαίρι 2016.

Μιλώντας σήμερα σε Διάσκεψη Τύπου, οι κύριοι Άκης Κελεπέσιης Εκτελεστικός Πρόεδρος της Top Kinisis Travel και Λάκης Πασιάς Διευθύνων Σύμβουλος της Xenos Travel  ανακοίνωσαν ότι έχουν ναυλώσει συνολικά 96 πτήσεις προς  Καβάλα, Χανιά, Λευκάδα/Πρέβεζα, Σκιάθο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Ρόδο Σαντορίνη και Μιλάνο για το καλοκαίρι, και για Κέρκυρα, Μύκονο και Αλεξανδρούπολη για το Πάσχα σε συνεργασία με τη Blue Air.

Η αεροπορική εταιρεία  Blue Air δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2008, με πτήσεις από και προς το Βουκουρέστι και από φέτος το καλοκαίρι και για Λονδίνο εκτός τις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των ναυλωμένων πτήσεων θα προσφέρεται στο αεροπλάνο κρύο σάντουιτς, αναψυκτικό και καφές. Επίσης, ο κάθε ταξιδιώτης θα δικαιούται μια αποσκευή των 20 κιλών, και μια χειραποσκευή των 5 κιλών .

Με την ευκαιρία αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air κ. Tudor Constantinescu ανέφερε ότι από τα τέλη Μαρτίου και δεύτερο αεροσκάφος της  Blue Air θα έχει σαν βάση του την Λάρνακα ενώ έχουν αυξηθεί επίσης και τα πληρώματα που είναι κυρίως κύπριοι αεροσυνοδοί.  Επίσης  ευχαρίστησε το ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου, που εμπιστεύτηκε τη Blue Air από την πρώτη στιγμή και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και να είναι όλοι καλοτάξιδοι

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Blue Air  |  Xenos Travel  |  Top Kinisis  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS