ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Floyd

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα μαζικών διαδηλώσεων

Οι αρχές συνέλαβαν άλλους τρεις αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο θλιβερό επεισόδιο που κόστισε τη ζωή στον αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με διαδηλώσεις στις ΗΠΑ.

Μετά τον Ντέρεκ Τσόβιν, τον αστυνομικό που πατούσε στο λαιμό τον Φλόιντ με το γόνατό του, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τη ζωή, συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που βρέθηκαν στο συμβάν.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα μαζικών διαδηλώσεων, με τις δικαστικές αρχές της Μινεσότα να ανακοινώνουν την σύλληψη των άλλων τριών αστυνομικών που εμπλέκονται στον θάνατο του Φλόιντ. Μάλιστα, δόθηκαν και οι φωτογραφίες τους, όπου είναι ντυμένοι με τις πορτοκαλί στολές που φορούν οι κρατούμενοι.

Την ώρα που ο Ντέρεκ Τσόβιν ανακοινώθηκε πως θα διωχθεί για ανθρωποκτονία β’ βαθμού, οι Του Τάο, Αλεξάντερ Κουένγκ και Τόμας Λέιν, βρίσκονται επίσης κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Φλόιντ, ο οποίος τους παρακαλούσε να τον αφήσουν να σηκωθεί αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Εκείνοι, έμειναν άπραγοι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Πριν από τη τραγωδία, όπως κατέγραψε βίντεο, τον είχαν ξυλοκοπήσει μέσα στο περιπολικό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση