ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συνελήφθησαν 4 άτομα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon προχώρησε χθες το λιμενικό σώμα, μετά τα βίντεο που είδαν τα φως της δημοσιότητας στα social media, όπου ένας 36χρονος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο, κατα την αναχώρηση για το Ηράκλειο, φέρεται να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Από όλους λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, αλλά και τα σχετικά βίντεο. Επίσης, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα

Η Διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

"Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών" τόνισε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ανακοίνωση της ΠΝΟ 

Tη βαριά θλίψη και την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο του επιβάτη στο πλοίο "Blue Horizon" εξέφρασε με σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία απευθύνοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

"Το αποτρόπαιο οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ναυτικών, οι οποίο διαθέτουν υψηλό επίπεδο ναυτοσύνης και εκπαίδευσης, πράγμα που το αποδεικνύουν καθημερινά μεταφέροντας και σε ετήσια βάση εκατομμύρια επιβατών και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο σε ασφυκτικές συνθήκες, χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, έχοντας σαν πρώτο μέλημα τους αυτό που τους επιβάλει ο επαγγελματισμός τους δηλαδή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα" αναφέρει η ΠΝΟ.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών τονίζει εξάλλου ότι αναμένει το πόρισμα των αρμόδιων Υπηρεσιών για τη διαλεύκανση του τραγικού περιστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS