ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Συνάντηση κορυφής για το must και την Καθημερινή

To must συναντά την Καθημερινή κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των έντυπων Μέσων, μια νέα εποχή έρχεται για το must, το πρώτο κυπριακό lifestyle περιοδικό που έφερε τις Κύπριες γυναίκες στο προσκήνιο!

Ο Όμιλος SppMedia και η Καθημερινή Κύπρου ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους για κυκλοφορία του περιοδικού must με την εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής. Η πρώτη συνάντηση των δύο εντύπων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/12/2019 και χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι η απόλυτη συνάντηση κορυφής!

Η συνάντηση του must με την Καθημερινή προέκυψε από την επιθυμία μας να ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις που θέλουν τις συνεργασίες σημαντικών brands (βλ. Καθημερινή Αθηνών - Vogue Greece). Άλλωστε, λαμβάνοντας υπόψιν πως το must δεν είναι απλώς ένα lifestyle περιοδικό, αλλά ένα περιοδικό που έχει ως στόχο να προσφέρει τις τάσεις της εποχής, είτε αυτό έχει να κάνει με μόδα ή με θέματα ομορφιάς ή με ένα χώρο ή ακόμη και με την πολιτική, η συνεργασία αυτή ήταν θέμα χρόνου να γίνει.

Από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το περιοδικό με την μεγαλύτερη επιρροή στις τάσεις και το lifestyle στην Κύπρο, το must, θα εκδίδεται με το πακέτο της Καθημερινής (κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα) σε ενιαίο τιράζ μαζί με τη σημαντικότερη εφημερίδα του ελληνισμού στην κυπριακή της έκδοση, και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί και αυτόνομα στα περίπτερα.

Από την μια, λοιπόν, το must είναι το περιοδικό που άλλαξε την ροή του περιοδικού τύπου στην Κύπρο, φέρνοντας τις Κύπριες στο προσκήνιο και διαμορφώνοντας τις τάσεις και το lifestyle της Κύπριας γυναίκας. Από την άλλη, η Καθημερινή που γιορτάζει φέτος τα εκατό χρόνια από την πρώτη της έκδοση στην Αθήνα ενώ πέρυσι έκλεισε δέκα χρόνια πετυχημένης έκδοσης στην Κύπρο, είναι η μοναδική εφημερίδα με ταυτόχρονη έκδοση σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία επενδύει στην ποιοτική ενημέρωση και την ψύχραιμη ανάλυση της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας. Τι σημαίνουν αυτά; Ότι από την στιγμή που τα δύο έντυπα θα συναντηθούν, θα πάνε ένα βήμα μπροστά. Μαζί τους, και η κοινωνία της Κύπρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση