ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Συγκλονίζει η Φιλίνη: «Μπήκα στο γραφείο και ήταν τσίτσιδος»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

newsroom must

Λίγο μετά από τις απανωτές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάματος, η Ελένη Φιλίνη μίλησε Σάσα Σταμάτη για την δική της αντίστοιχη εμπειρία, αλλά και το περιστατικό με επιχειρηματία, που όταν μπήκε η ίδια στο γραφείο του ήταν γυμνός και μεθυσμένος.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μετά από ερώτηση που δέχτηκε για το αν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση είπε: "Έχουν συμβεί διάφορα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που ανακαλύφθηκε τώρα, αυτό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι θέμα εξουσίας. Είναι κοινωνικό φαινόμενο, έχω χάσει αρκετές δουλειές και ειδικά αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς σε μια δουλειά, όταν είσαι νέο κορίτσι ή αγόρι, γιατί συμβαίνει και στα δύο φύλα".

Στην συνέχεια, η ίδια αναφερόμενη σε δύο σκηνοθέτες διευκρίνισε: "Εμένα μου έχουν πει ξεκάθαρα ή έρχεσαι μαζί μου ή χάνεις τη δουλειά. Εν ψυχρώ. Και έχω χάσει πολλές σημαντικές δουλειές".

Έπειτα η ηθοποιός αναφερόμενη στην αρχή της καριέρας της ως μοντέλο είπε: "Στο modeling όταν ήμουν μια φορά σε δειγματισμό, που δούλευα σ’ αυτή την εταιρεία, κάποια στιγμή φόρεσα το ρούχο και πήγα να δειγματίσω να με δει και αυτός που είχε την εταιρεία και δίπλα στο γραφείο του ήταν οι υπάλληλοί του και συνεργάτες του. Δεν ήμουν σε καμία ερημιά. Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο και παθαίνω σοκ. Και λέω μέσα μου «τώρα ουρλιάζεις» και βρίσκω ένα μπουκάλι μπροστά, γιατί είχε πιει προφανώς, με ουίσκι, του το φέρνω στο κεφάλι, ουρλιάζω, γίνεται χαμός, μαζεύτηκαν όλοι και φυσικά τελείωσε εκεί η ιστορία, δεν ξαναπήγα ποτέ. Μέχρι να πάω να αλλάξω, αυτός είχε ξεβρακωθεί. Είναι τραγικό όταν το ζεις, παγώνει το αίμα σου. Εγώ έκανα έκρηξη, θα γινόταν ο χαμός εκεί μέσα".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση