ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σταθμάρχης: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…»

Σήμερα η απολογία του σταθμάρχη του μοιραίου τρένου

Στις 09:30 το πρωί της Κυριακής έφτασε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Αν και ο ίδιος θα απολογείτο χθες Σάββατο 4 Μαρτίου, του δόθηκε προθεσμία λόγω νέων στοιχείων, που υπήρξαν στη δικογραφία και είναι καθοριστικά για την υπόθεση.

Σε πολύ κακή ψυχική κατάσταση φέρεται να είναι ο σταθμάρχης, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο σταθμάρχης φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του σταθμάρχη, Στέφανο Παντζαρτζίδη: «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».

«Υπήρχαν στην ανάκριση νέα στοιχεία, για τα οποία δεν είχαμε λάβει γνώση, ήταν πρόσφατα, που μας υποχρέωσαν εξαιτίας της πολύ μεγάλης σοβαρότητάς τους να ζητήσουμε νέα προθεσμία. Η ανάκριση θα ξεκινήσει αύριο. Είναι στοιχεία τα οποία είναι καθοριστικά, έπρεπε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιηθούν και λόγω αυτών, ήταν απαραίτητη η λήψη προθεσμίας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS