ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγγνώμη ζητάει ο Μανώλης Καραμανώλης για τη συμπεριφορά του στο γατάκι στην Αιδηψό

Τη συγγνώμη του παραχώρησε μετά από την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς το γατάκι

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τη δημοσίευση του βίντεο με μια παρέα νεαρών που βρίσκονταν σε εστιατόριο στην Αιδηψό όταν εμφανίστηκε στο τραπέζι τους ένα γατάκι το οποίο δελέασαν με τροφή και στη συνέχεια το κλώτσησαν προς τη θάλασσα. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρατεί χαμός μετά από τη γνωστοποίηση του συμβάντος με τον κόσμο να ζητάει παραδειγματική τιμωρία γι' αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά προς το γατάκι. 

Ο ίδιος ο Μανώλης Καραμανώλης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. 

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα και για τη γάτα και στο συγκεκριμένο σημείο που βρίζω. Δεν έχω ξαναφτάσει σε τέτοιο σημείο να φάω τέτοιο bullying να το πω δεν ξέρω πώς να το πω τώρα. Και ένιωσα, είναι πρωτόγνωρο και γι' αυτό αντέδρασα έτσι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω πως δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούνε σε βίντεο και σε φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις αρχές. Η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι, τα υπόλοιπα αναμένονται». 

Στη συνέχεια ο ίδιος δήλωσε πως δεν διέπραξε την πράξη αυτή αλλά δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα αναφέροντας πως δεν έχει τον χρόνο και πως πρόκειται να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις με τον δικηγόρο του με αποτέλεσμα στο τέλος να διακόψει τη σύνδεση. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS