ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συγγνώμη για τις ομοφοβικές του δηλώσεις ζητάει ο Sam Elliott

Πριν από λίγο καιρό ο γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει την οσκαρική ταινία Τhe Power of the Dog ως ένα μεγάλο «piece of shit»

Πάρις Δημητριάδης

Συγγνώμη για τις επίμαχες και αθυρόστομες δηλώσεις του για την ταινία Τhe Power of the Dog οι οποίες επικρίθηκαν σφόδρα ως ομοφοβικές ζητάει τώρα ο 77χρονος Αμερικανός ηθοποιός Sam Elliott.

Ο Elliott είχε αναφέρει συγκεκριμένα πως η εν λόγω ταινία (που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ) «από μένα παίρνει ένα γαμημ*νο όχι…».

«Κάνει τους καουμπόηδες να μοιάζουν με χορευτές στα μπαλέτα της Νέα Υόρκης που φοράνε μόνο παπιγιόν και τους ραντσέρηδες να φοράνε μόνο παντελόνια και να περιφέρονται γυμνοί από τη μέση και πάνω. Πρόκειται για ένα γουέστερν με ομοφυλοφιλικούς υπαινιγμούς...» είχε δηλώσει ανάμεσα σε άλλα πυροδοτώντας πλήθος αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων.

«Τι στο γαμ**δι γυρεύει μία γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία να γυρίσει ταινία για την Αμερικανική Δύση;» ει΄χε πει επίσης αναφερόμενος στη δημιουργό της ταινίας.

Σε χθεσινή του ωστόσο εμφάνιση σε ένα πάνελ για να προωθήσει μια νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Elliott πήρε πίσω όλα όσα είπε για την ταινία που τελικά σάρωσε στα φετινά Όσκαρ.


«Είπα κάποια πράγματα που πλήγωσαν ανθρώπους και νιώθω απαίσια γι' αυτό. Η γκέι κοινότητα ήταν απίστευτη σε μένα σε όλη μου την καριέρα. Και εννοώ ολόκληρη την καριέρα μου, από πριν ξεκινήσω σε αυτή την πόλη. Φίλοι σε κάθε επίπεδο και σε κάθε τομέα της δουλειάς μου μέχρι σήμερα. Λυπάμαι που τους πλήγωσα με τις λέξεις που χρησιμοποίησα» είπε.

«Αισθάνομαι απαίσια» παραδέχθηκε ο 77χρονος ηθοποιός.

Στη μακρά του πορεία, που είχε αρχίσει από τα σέβεντις, ο Sam Elliott έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά και διαφορετικά genres τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη, όμως οι ρόλοι που τον καθέρωσαν είναι σίγουρα όσοι τον εμφανίζουν ως άντρα πολλά βαρύ, καουμπόϊ, ραντσέρη και γελαδάρη.

Χαρακτηριστικά τα οποία λέγεται πως προσομοιάζουν με αυτά που φέρει ο ηθοποιός και στην πραγματική του ζωή.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by F. Paul Driscoll (@fpd8652)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X