ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Super Bowl 2019: Οι διαφημίσεις που έκλεψαν την παράσταση

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον γνωρίζετε, οι New England Patriots ήταν οι μεγάλοι νικητές του 53ου Super Bowl ή αλλιώς του μεγάλου τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου!

Έπειτα λοιπόν από έναν “σκληρό” αγώνα, όπου μαζί με τους Los Angeles Rams σημείωσαν τους λιγότερους πόντους που έχουν σημειωθεί ποτέ σε Super Bowl, οι Patriots πήραν τη νίκη με 13-3 και κατέκτησαν τον τίτλο του NFL, στο δεύτερο πρωτάθλημά τους τα τρία τελευταία χρόνια, τρίτο τα τελευταία πέντε χρόνια και έκτο στην ιστορία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 53ο Super Bowl: Επέστρεψαν στον θρόνο τους οι New England Patriots

Το ζήτημα -ακόμη και αν δεν είστε φαν του ποδοσφαίρου- είναι ότι πέρα από την αθλητική διάσταση, το φιλοθεάμον κοινό που παρακολούθησε το μεγάλο αυτό event από την τηλεόραση, είδε για πρώτη φορά και τα περιβόητα, αλλά και πανάκριβα διαφημιστικά σποτ που προβλήθηκαν… πρωταγωνιστές τους φυσικά, ηθοποιοί του Hollywood και τραγουδιστές!

Για να είστε και εσείς λοιπόν ενημερωμένοι για τις καλύτερες διαφημίσεις που προβλήθηκαν στον αγώνα της 3ης Φεβρουαρίου, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες διαφημίσεις! Καθώς τις παρακολουθείτε να έχετε στο νου σας πως το CBS που μεταδίδει το Super Bowl χρεώνει 5 εκατομμύρια δολάρια τα 30 δευτερόλεπτα!

Δείτε τα 8 καλύτερα διαφημιστικά spot που εντοπίσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS