ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Στράτος Δημητρίου: ''Είμαι ομοφυλόφιλος… αλλά έχω αξίες''

Δέσποινα Άσπρου

Ο ταλαντούχος Κύπριος κομμωτής, Στράτος Δημητρίου, ο οποίος όπως είναι γνωστός έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της κυπριακής showbiz, προέβη πρόσφατα σε μια εξομολογητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποκαλύπτοντας τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. 

Μια εξομολόγηση καρδιάς… η οποία κατάφερε να συγκινήσει όλους μας. Ο γνωστός κομμωτής μέσα από την ανάρτησή του, αγγίζει διάφορες πτυχές της ομοφυλοφιλίας και δίνει κυρίως έμφαση στο bullying που βίωσε ο ίδιος, αλλά και άλλοι gay.

Συγκεκριμένα ο Στράτος έγραψε: «Είναι αργά και δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω αποφασίσει να κάνω μια σελίδα για την ομοφοβία στον τόπο μας, γράφοντας τις δικές μου εμπειρίες και ακούγοντας τις δικές, ονομάζοντάς την «ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ».

Είμαι 52 χρόνων, είμαι ομοφυλόφιλος, δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση, αλλά έχω αξίες.

Έχω πολλή θλίψη, όπως οι περισσότεροι gay της γενιάς μου, ενώ αρκετοί έφυγαν με πολύ πόνο από τη μη αποδοχή και το bullying που βίωσαν.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές αυτό το bullying και η ψυχολογική εκμετάλλευση κάποιων με οδήγησαν σε απόπειρες κατά του εαυτού μου.

Σας παρακαλώ, γονείς, αγαπάτε τα παιδιά σας, εσείς τα δημιουργήσατε, γεννιούνται έτσι, ρωτάτε όποια επιστήμη θέλετε. Εγώ χιλιάδες φορές έγινα θρύψαλα από τον κόσμο και τα κόμπλεξ τους. Αν δεν είχα την αγάπη της οικογένειάς μου και μερικών πραγματικών φίλων ούτε θα ζούσα ούτε θα έκανα ό,τι έκανα. Εσείς θα σώσετε τα παιδιά σας, μάνες αγαπάτε και αγαλλιάστε τα ό,τι σεξουαλική ταυτότητα κι αν έχουν, είναι η πιο καλή πράξη που θα κάνετε.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Είμαι πολύ φορτισμένος για αυτά που γράφω.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ»

Δείτε την ανάρτση του: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X