ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος για σήμερα

Κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας

newsroom must

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού 

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, στα παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση