ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Έρχεται περεταίρω άνοδος

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Τους 41 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος σήμερα και το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε χθες στις 1800 και έχει ισχύ έως σήμερα στις 1600. Χθες βράδυ η ελάχιστη θερμοκρασία αναμενόταν να κυμανθεί γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια. Σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 41 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός  

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο, για να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση