ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στον Εισαγγελέα ο γνωστός κωμικός ηθοποιός που κατηγορείται για πράξεις σεξουαλικής βίας

newsroom must

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Απριλίου, έληξε η 15μερη προθεσμία που έχει λάβει από τον Εισαγγελέα ο γνωστός κωμικός ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης ο οποίος είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος διάπραξης τριών σοβαρών αδικημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έχει κληθεί από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο σε κατάθεση για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό κατά ενηλίκων γυναικών συναδέλφων του, υποθέσεις που έφθασαν στα χέρια της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες που έγιναν από τα θύματα στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikastikoreportaz, ο ηθοποιός αναμένεται να παραδώσει τις εγγραφές εξηγήσεις του στον Εισαγγελέα τη Μεγάλη Τρίτη αν και αναμενόταν την Πέμπτη 22/4 και στη συνέχεια την Παρασκευή 23/4 να καταθέσει το υπόμνημά του. Οι ισαγγελικές Αρχές κάλεσαν για κατάθεση μάρτυρες που προτάθηκαν τόσο από την πλευρά των φερόμενων ως θυμάτων όσο και από την πλευρά του γνωστού ηθοποιού.

Οι καταγγελίες εις βάρος του
Με βάση τα στοιχεία που ερευνά ο Εισαγγελέας, ο βιασμός φέρεται πάντα με τις καταθέσεις, να τελέστηκε το 2008. Αρχικά η υπόθεση καταγγέλθηκε ως απόπειρα αλλά αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό που πλέον ζητά εξηγήσεις για τετελεσμένη πράξη. Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού όπου το θύμα πήγε προκειμένου να συζητήσουν για κάποιον ρόλο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δύο απόπειρες τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους. Το 2010, ο ηθοποιός απομόνωσε την συνάδελφο του στο καμαρίνι του, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το 2014, η παθούσα κλειδώθηκε από τον ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία στο Ψυχικό, μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχαν.

Και στις δύο υποθέσεις, σύμφωνα πάντα με τις καταγγέλλουσες, ο ηθοποιός είχε την ίδια τακτική όπου παρά τη βία που άσκησε, δεν πέτυχε τον στόχο του με αποτέλεσμα να απειλήσει της γυναίκες με επαγγελματικό αποκλεισμό τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση