ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στο Πειθαρχικό των Δικηγόρων ο Παρασκευά για την ανάρτηση σε Γιολίτη

Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε την εν λόγω επιστολή, αναφέροντας «Έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως.....».

newsroom must

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου θα βρεθεί ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος Οικολόγων Μιχάλης Παρασκευά για την επίμαχη ανάρτηση του προς την Υπουργό Δικαιοσύνη Έμιλυ Γιολίτη.

Σε ανάρτηση του ο υποψήφιος βουλευτής, δημοσιοποίησε την επιστολή που του απέστειλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «Έχουν περιέλθει εις γνώση του Πειθαρχικού Συμβουλίου στοιχεία, στη βάση των οποίων είναι δυνατό να είσαστε ένοχος, επονείδιστου, δολίας ή ασυμβίβαστης διαγωγής προς το επάγγελμα ή/και ότι έχετε ενεργήσει ή συμπεριφερθεί κατά τρόπο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με τις πρόνοιες των περί Δεοντολογίας των Δικηγόρων Κανονισμών. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενεργώντας αυτεπάγγελτα, ζητά τις απόψεις σας επί των πιο πάνω, εντός 10 ημερών. Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί δικαίωμα παράτασης και η απάντησή σας δύναται να θεωρηθεί πειθαρχικό παράπτωμα».

Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε την εν λόγω επιστολή, αναφέροντας «Έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως.....».

Υπενθυμίζεται ότι, οι Οικολόγοι αποφάσισαν να του δώσουν μία δεύτερη και τελευταία ευκαιρία μετά και την απολογία που δημοσιοποίησε προς την υπουργό δικαιοσύνης ο υποψήφιος του Κινήματος.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση