ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, το τελευταίο βραβείο των MAD

Ο αδερφός του αξέχαστου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους, σε ποιο σημείο του σπιτιού τοποθετήθηκε το βραβείο των Mad Awards, που απονεμήθηκε στον Παντελή Παντελίδη, μετά τον θάνατό του

Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τους θεατές των φετινών βραβείων Mad, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη. Τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που βύθισε σε θλίψη το πανελλήνιο, το κοινό ψήφισε τον Παντελή Παντελίδη και τον ανέδειξε ως τον Καλύτερο Καλλιτέχνη. Το βραβείο παρέλαβαν τα αδέρφια του, Τριάνταφυλλος και Νίνο και φίλοι του τραγουδιστή.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, να παραλαμβάνουμε το βραβείο η οικογένεια και οι φίλοι του Παντελή… Νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτόν. Έχει να μεγαλώσει πολλές γενιές ακόμα!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Χτες, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους σε ποιο σημείο του πατρικού τους σπιτιού, τοποθετήθηκε το βραβείο. «Μόνο Παντέλος», έγραψε αναρτώντας τις φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS