ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο Λονδίνο ετοιμάζει εμφάνιση η Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

Η απόλυτη ελληνίδα star επέστρεψε όμως στην Ελλάδα, καθώς έχει πολλές δουλειές που εκκρεμούν.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τις δέκα συλλεκτικές παραστάσεις των Δαιμόνων στο Παλλάς, ενώ ετοιμάζει και την πολυαναμενόνη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο στο "Αθηνών Αρένα".

Η Άννα Βίσση επιπλέον θα βρεθεί με τον Γιάννη Λάτσιο για να συζητήσει για το talent show "The Voice". Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του "Μελέτησέ το" πως είναι κάτι που θέλει να κάνει και περιμένει να βρεθεί με τους ιθύνοντες να δουν τις λεπτομέρειες.

Επίσης στο τέλος του μήνα η super star θα βρέθει για μια μοναδική εμφάνιση στο club KOKO στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια θα δώσει ένα μοναδικό show για τους Έλληνες του εξωτερικού και όχι μόνο.

Στις 27 Οκτώβρη λοιπόν όσοι βρίσκονται στο Λονδίνο θα έχουν την ευκαιρία να δουν live την Άννα Βίσση. Η ίδια έχει να τραγουδήσει στο Λονδίνο από το 2008 που εμφανίστηκε στο θρυλικό Royal Albert Hall.

Το ΚΟΚΟ είναι επίσης ένας σημαντικός χώρος, αφού εκεί εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Λονδίνο η Μαντόνα. Στο Koko έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής, μεταξύ των οποίων και οι Christina Aguilera, Prince, Coldplay, Katy B, My Chemical Romance, Oasis, Bruno Mars, Thom Yorke, Amy Winehouse, La Roux, Skrillex, Lady Gaga, The Killers, Kanye West, Katy Perry, Lily Allen, Usher, Noel Gallagher, Swedish House Mafia.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Άννα Βίσση  |  Λονδίνο  |  ΚΟΚΟ  |  KOKO

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS