ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο καμαρίνι της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει με κάθε της εμφάνιση. Το έχουμε καταλάβει από την αρχή, πως ο Νικόλας Ιωαννίδης θα μας παρουσιάσει μια Χριστιάνα Αριστοτέλους όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Ένα σέξι outfit διάλεξε για απόψε η οικοδέσποινα του Feel Fantastic, το οποίο δημιούργησε ο ταλαντούχος σχεδιαστής Ανδρέας Ζαννετίδης. Ο δημιουργός διάλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο ύφασμα από το κατάστημα Σιπονέ, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό φόρεμα, εμπνευσμένο από σακάκι κοστουμιού, σε μαύρους και ασημένιους χρωματισμούς.

Μεγάλη έκπληξη για απόψε αποτελεί το hairstyling που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ηροδότου από Mohawk. Επιπρόσθετα extensions χάρισαν στην παρουσιάστρια, αυστηρές αφέλειες, δίνοντάς της έναν άλλο ξεχωριστό αέρα. Αγνώριστη έγινε η παρουσιάστρια με το νέο της μαλλί! Το μακιγιάζ της ανέλαβε η  Ilona Garamvolgyi.

Ο γνωστός fashion editor του περιοδικού Beautiful People, Νικόλας Ιωαννίδης, κατάφερε για ακόμη μια φορά να βγάλει τον σέξι εαυτό της Χριστιάνας και να  αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά της. Με ένα look που δεν μας έχει συνηθίσει, όμως μας αρέσει πολύ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS