ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στο glamorous πάρτι της Ραμόνα Φίλιπ

Σταύρη Φράγκου

Η Ραμόνα Φίλιπ είναι από τις γυναίκες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, πόσω μάλλον ότι αφορά τη φιλοξενία προς τους καλεσμένους της αλλά και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Με αφορμή τα 40ά της γενέθλια, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας διοργανώσε ένα υπέροχο glam πάρτι γενεθλίων με καλεσμένους αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους στο νέο spot της πόλης, Moon Cocktail bar με concept Studio 54!

Η λαμπερή οικοδέσποινα της βραδιάς τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στην αρχή με ένα εντυπωσιακό μίνι long sleeve embellished φόρεμα, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς πριν το σβήσιμο της τούρτας άλλαξε ρούχο, επιλέγοντας ένα deep V αμάνικο εξίσου λαμπερό φόρεμα.

Μετά από το σβήσιμο της τούρτας, η Μπέτυ Μαγγίρα διασκέδασε τους καλεσμένους της Ραμόνας με τραγούδια όπως το Diamonds are forever. Επίσης Χρόνια πολλά της είπαν από κοντά επώνυμες φίλες της που διάλεξαν εξίσου λαμπερά outfits -με τις περισσότερες να τιμούν τη σχεδιάστρια- που ταίριαζαν απόλυτα με το glamorous θέμα της βραδιάς. Τα social media πήραν φωτιά από νωρίς, ενώ όλοι οι καλεσμένοι χόρευαν ασταμάτητα στους ρυθμους της μουσικής με άφθονο ποτό, φαγητό αλλά και γλυκά και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» τους;
Η Κάτια Θεοδότου, Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη, Τερέζα Ηλιάδου, Aγγέλω Ηλιάδου, Ειρήνη Χριστοφόρου, Σύλβια Κουννά Μαυροπούλου, Άντρεα Λόρδου, Ράι Χριστοφόρου,  Έμιλη Γιολίτη, Νόνη Κυπριανού, Ήβη Κυπριανού, Ρένα Δημοσθένους, Ροντίκα Κάρογιαν, Κωνσταντίνος Κάγκας, Χριστίνα Πελαγία, Ιlona Garamvolgyi, Tiago Gomes, Bianca Makris, Μελίνα Διονυσίου, Ευγενία Λάρκου, Έλβα Ρωσσίδη, Filep Motwary, Μελίνα Φύσα και πολλοί άλλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που ανέβασε η ίδια εδώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση