ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Στο απόλυτο #tb η Μενεγάκη στα '90s και οι διαφημίσεις που συμμετείχε

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν μοντέλο και συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ

Δέσποινα Άσπρου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα από τα λίγα πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Το όνομά της είναι αρκετό για να φέρει στον κάθε έναν από εμάς αναμνήσεις - γιατί ακόμη και αν δεν είσαι φαν, θα έχεις σίγουρα παρακολουθήσει εκπομπές και viral στιγμές της. Δεν πρόκειται όμως να ασχοληθούμε με την ζωή και την πορεία της Ελένης, αφού αυτό το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Με αφορμή την τελευταία της εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου, θα ταξιδέψουμε όμως πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα '90s, όταν η ιδιαίτερα υποσχόμενη και νεαρή Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και ως μοντέλο συμμετείχε σε διάφορα τηλεοπτικά σποτ.

Αν και η τότε σγουρομάλλα, καστανή, αδύνατη και εντυπωσιακή Ελένη "εμφανίστηκε" στα τέλη της δεκαετίας του '80 και ουσιαστικά "εντοπίστηκε" από τον Μιχάλη Ρακιτζή ο οποίος της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού του "Προκαλείς”, κατάφερε να κάνει το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για την εταιρία καφέ «Melita». Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας σαμπουάν «ULTREX».

Δύο περίπου χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 1992, η ίδια συμμετείχε στις διαφημίσεις της «Knorr» για το risonatto και της εταιρίας «Το Λαμπερό» για την προώθηση λαδιού σόγιας.

Το 1993, εμφανίστηκε σε διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo».

Το 1995 ήταν επίσης το κεντρικό πρόσωπο για την διαφήμιση του Λαϊκού Λαχείου.

To 1998, η ταλαντούχα παρουσιάστρια προωθούσε το κέντρο αδυνατίσματος Πρίνου.

Φυσικά, η Ελένη η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991 στο MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, δεν τελείωσε στα '90s την "διαφημιστική πορεία" της! Κερδίζοντας τον τίτλο "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης, μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα για να προωθήσει κανείς τα προϊόντα του και η ίδια, μετά από τόσα χρόνια, είναι άκρως επιλεκτική και φυσικά, ακριβοπληρωμένη. Για την ιστορία να πούμε πως την σεζόν 2003-2004 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας με σαμπουάν «LUX», ενώ το  2010-2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας «Olay» για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου. Το 2014-2015 συμμετείχε στη καμπάνια του οργανισμού «Άλμα Ζωής» για τη πρόληψη καρκίνου του μαστού και από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρία περιποίησης μαλλιών «L'Oreal Paris Greece» και είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών. Επίσης, από το 2018 συνεργάστηκε και με την εταιρία «ΦΑΓΕ» για το γιαούρτι «Αγελαδίτσα» και σήμερα, αναλαμβάνει και αρκετές διαφημίσεις μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση