ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο απόλυτο #tb η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά μαζί πριν από 24 χρόνια

Οι φωτογραφίες από τον «Πρωινό καφέ» που είναι must see

Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα 25 χρόνια πριν, θα θυμηθούμε πως η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά ήταν οι δύο απόλυτες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Και μπορεί η μία να διαδέχτηκε την άλλη στον «Πρωινό Καφέ» ωστόσο μεταξύ τους είχαν πολύ καλές σχέσεις - πράγμα που έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο.

Πρόσφατα, ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Δρούκας μοιράστηκε στο προφίλ του στο Facebook δύο στιγμιότυπα από την τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά στο πλατό του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1 και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έγινε viral.

Ποζάροντας αγκαλιά με την Λόλα Νταϊφά, την τότε επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες χαμογελούν και μάς κάνουν να αναπολήσουμε την ελληνική τηλεόραση των προηγούμενων χρόνων.

Την ιδιαίτερη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Θα θυμηθώ μια ωραία συνάντηση που έγινε τον Μάιο του 1996 στο πλατό που γυρίζονταν ο Πρωινός καφές . Γιορτάστηκαν τα 5 χρόνια της εκπομπής με τις δυο οικοδέσποινες Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά που άφησαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην εκπομπή και την σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων από το ξεκίνημα του καναλιού την κυρία Λόλα Νταϊφά».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS