ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κλείσουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις»

Όσα δηλώνει ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του.

newsroom must

Από το απόγευμα της Τρίτης (27/07) η είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη για τα αδικήματα ενός βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος, βρέθηκε ενώπιων της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα, με σκοπό να καταθέσει την υπεράσπισή του, όμως οι ισχυρισμοί δεν κάλυψαν πλήρως τους αρμοδίους και έτσι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σήμερα το πρωί (28/07), ο Πασχάλης Τσαρούχας, μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» για την υπόθεση, και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι στις αρχές του Σεπτέμβρη αναμένεται να κλείσουν ακόμη 2 υποθέσεις.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε, «Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τελείωσε πριν από περίπου ενάμισι μήνα, που αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση.

Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Στις αρχές του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις και εκεί τελειώνει το ζήτημα για την ώρα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος και εκφοβισμός».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση