ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στις 18 Οκτωβρίου το Digital Agenda Cyprus Summit 2022

Όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής για το Digital Agenda Cyprus Summit 2022

Με τη θεματική ομπρέλα “The Crossroads” στοχεύει να ανοίξει τη συζήτηση για το πού οδεύουμε ως ανθρωπότητα, ως χώρα και ως κοινωνία.

Η οργανωτική επιτροπή του Digital Agenda Cyprus Summit ανακοινώνει τη διοργάνωση του 5ου συνεδρίου νέας εποχής, στις 18 Οκτωβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, υπό τον θεματικό τίτλο “The Crossroads”.

Σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι η παρουσίαση, από παγκοσμίου φήμης ομιλητές, των νέων δεδομένων που αφορούν την τεχνολογία, την επικοινωνία, την παγκοσμιοποίηση, τη δημοκρατία. Πιο επίκαιρη από ποτέ θα είναι η συζήτηση για τις αλλαγές που έρχονται στη διαχείριση της υγείας μας αλλά και για το νέο εργασιακό περιβάλλον, με επίκεντρο τη γενιά «Ζ».

Σε έναν κόσμο αστάθειας και αβεβαιότητας, η γνώση και η ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των φωτεινών μυαλών είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Για την ανθρωπότητα, τη γη μας και την Κύπρο.

Φέτος, το μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής, Digital Agenda Cyprus Summit, στηρίζουν ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός όμιλος της χώρας, η CYTA και η μεγαλύτερη τράπεζα, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ. Μαζί τους θα βρίσκονται όλα τα σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, συνθέτοντας το τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X