ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα παρέστη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σημειώνεται, ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε η σύζυγος του Άντρη Αναστασιάδη.

newsroom must

Στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αθήνα, παρέστη, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
 

Η φετινή παρέλαση έγινε με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων ενώ στην εξέδρα των επισήμων, εκτός του κ. Αναστασιάδη, βρέθηκαν η Ελληνίδα Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέλη της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλλης και η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλωράνς Παρλί.


 
«Ανακαλούμε με συγκίνηση τον αγώνα του ελληνικού λαού», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Η ακτινοβολία της επετείου σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένα ισχυρό μήνυμα της ιστορικής μας συνέχειας και παράδοσης» ανέφερε ακόμη.

Σημειώνεται, ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε η σύζυγος του Άντρη Αναστασιάδη.

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα κατέθεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Στεφάνι κατέθεσαν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρίγκηπας Κάρολος και ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

Είχε προηγηθεί η τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη, στην οποία παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έψαλλε τον εθνικό ύμνο η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.



NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X