ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στην επίδειξη μόδας της Κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου

Τις νέες της δημιουργίες από την κολεξιόν «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014»,  παρουσίασε  σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου, κατά την διάρκεια επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο Elysium Hotel στην Πάφο.

Η βραδιά τελούσε υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου Europa Donna Κύπρου.

Παρουσιαστές τους show ήταν η Άντρη Καραντώνη και ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος. Η πρώτη μάλιστα άφησε κάποια στιγμή τον ρόλο της παρουσιάστριας και ανέλαβε αυτόν της τραγουδίστριας ερμηνεύοντας το πρώτο της τραγούδι «Εσύ».

Στις πρώτες θέσεις συναντήσαμε μεταξύ άλλων τους Στέλλα Κυριακίδου, τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, τον δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, βουλευτές, επιχειρηματίες και άτομα της μόδας.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν κι η εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσαγγαρίδη που ερμήνευσε το πρώτο του τραγούδι μετά από τη συμμετοχή του στο Your Song του Mega.

Στην πασαρέλα περπάτησαν πανέμορφα μοντέλα, λάμποντας φυσικά μέσα στις υπέροχες δημιουργίες της δημιουργού, που έκλεψαν την παράσταση.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το περιοδικό Must.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS