ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στην δημοσιότητα η προσωπική ζωή του Emmanuel Macron

Η Brigitte και η σεξουαλικότητά του αναφέρονται σε νέο βιβλίο.

newsroom must

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα μέσα η είδηση ότι στα σκαριά βρίσκεται νέο βιβλίο που θα ρίξει φως την σχέση του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron με την σύζυγό του Brigitte, περιγράφοντας μεταξύ άλλων μερικά μυστικά τους αλλά και την επιρροή που ασκεί η δεύτερη στον πρόεδρο.

Ο τίτλος του βιβλίου, αποκαλύπτει αρκετά, «Tant Qu’on est Tous les Deux» (Αρκεί Να Είμαστε οι Δυο Μας), και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων 24ώρων στην Γαλλία, με μια φίλη της Πρώτης Κυρίας να υποστηρίζει ότι η ίδια λειτουργεί ως «ανεπίσημος κορυφαίος σύμβουλος» του προέδρου, κατά την λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Ενώ σύμφωνα με την «Telegraph», ο Macron φροντίζει να έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία με την σύζυγό του, κάθε μισή ώρα, είτε από κοντά, είτε μιλώντας στο τηλέφωνο, έτσι ώστε να ζητήσει τη γνώμη της για όλες τις αποφάσεις τους, γεγονός που προκαλεί αρκετές φορές δυσφορία των συμβούλων του.

Με την ίδια πηγή να αναφέρει πως «Δεν περνούν 90 λεπτά που να μην μιλήσουν», τονίζοντας ότι γνώριζε την Πρώτη Κυρία πολύ πριν να αναλάβει ο Macron το αξίωμα, έχοντας συνεχή πρόσβαση στο σπίτι τους. Λέγοντας πως οι δύο είναι πολύ αγαπημένοι, με την Brigitte να παίζει σημαντικό ρόλο στον εκλογικό του θρίαμβο το 2017.

Να θυμίσουμε ότι γνωρίστηκαν όταν ο πρόεδρος ήταν μόλις 15 ετών και μαθητής της σε μια από τις τάξεις της, ενώ σύμφωνα με το “Paris Match”, η Brigitte ήταν καθηγήτρια σε σχολείο Ιησουιτών στην βόρεια Γαλλία, δεχόμενη έντονο φλερτ από τον τότε νεαρό Macron, «Σε ηλικία 17 ετών ο Emmanuel μου είπε: “ό,τι κι αν κάνεις, θα σε παντρευτώ!» είχε αποκαλύψει κάποτε η ίδια.

Η σχέση του με την γυναίκα του είναι «ρομαντική, τρυφερή αλλά και εγκεφαλική. Αμφότεροι είναι πολύ έξυπνοι, συνδέονται πολυεπίπεδα και είναι ρομαντικοί. Αγαπούν τη λογοτεχνία και είναι πολύ λογοτεχνική η προσέγγισή τους στη ζωή, αφού οι συζητήσεις τους με άλλα άτομα βρίθουν από λογοτεχνικές αναφορές. Το βιβλίο μου δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, μιλά για τον έρωτα. Όταν τους έβλεπα μαζί αγγίζονταν πάντα και αντάλλασσαν φιλιά στο μάγουλο», όπως αναφέρει η πηγή.

Τέλος, όσον αφορά την σχέση της Brigitte με την πεθερά της, όπως αναφέρεται, είναι αρκετά στενή, καθώς όπως είχε αποκαλύψει η Françoise Noguès, μητέρα του Macron, «Η Brigitte δεν είναι νύφη για μένα, αλλά μια φίλη σαν καμία άλλη. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και προτεραιότητες, λέμε τα πάντα η μία στην άλλη».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X