ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στη Λέσβο σήμερα η Angelina Jolie

Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται τελικά σήμερα στις 10 το πρωί η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Angelina Jolie. Η αναχώρηση είχε προγραμματιστεί στις 07:00 το πρωί. Αλλά καθυστέρησε σχεδόν μια ώρα. Ήταν λίγο μετά τις 08:00 όταν το βανάκι που μετέφερε την χολιγουντιανή σταρ αναχώρησε από το ξενοδοχείο Intercontinental στη Συγγρού, όπου επέλεξε να περάσει το βράδυ της η Angelina Jolie. Σε όλο το ταξίδι της, ήταν στο πλευρό της ο Βρετανός, υπεύθυνος της προσωπικής της φρουράς καθώς και μια στενή της συνεργάτης και μάνατζερ.

Η Πρέσβυρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, αναμένεται να επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στον Καρά Τεπέ και στη Μόρια. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ηθοποιός θα μείνει τουλάχιστον 24 ώρες ακόμη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πρόσωπο από την προσωπική της ασφάλεια, η διάσημη σταρ θα μεταβεί στην Ειδομένη, όπως όλοι περίμεναν, αλλά θα ταξιδέψει στη Λέσβο. Άλλωστε, στη Μυτιλήνη βρίσκονται από χθες Τετάρτη δυο από τους σωματοφύλακές της. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Angelina Jolie δεν θα πάει καθόλου στην Ειδομένη. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι στην Ειδομένη θα πάει, αλλά αύριο Παρασκευή.

Η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως επισκέφθηκε χθες τον Πειραιά ενώ είχε συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS