ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στέλιος Κουδουνάρης: Η μόδα, οι δυσκολίες και το My style Rocks

Noμίζω ότι σε πετυχαίνω σε μια πολύ καλή φάση, δημιουργική και αρκετά πολυάσχολη, με μια υπέροχη συλλογή, το «My Style Rocks» και φαντάζομαι κι άλλα πολλά...

Η αλήθεια είναι ότι διανύω την πιο πολυάσχολη φάση της ζωής μου. Ετοιμάζω πυρετωδώς τη συλλογή μου για τον Χειμώνα 2019-’20, την οποία θα παρουσιάσω σε διεθνείς αγοραστές στο Μιλάνο τον Ιανουάριο, τις παραγγελίες για το καλοκαίρι που θα είναι στα καταστήματα επίσης τον Ιανουάριο, συμμετέχω στο «My Style Rocks»που είναι αρκετά απαιτητικό κι έχει πάρει παράταση και για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα εξετάζω κάποιες νέες συνεργασίες και ετοιμάζω την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής, που θα γίνει τους επόμενους μήνες στην Αθήνα.

Σε βλέπουμε για δεύτερη χρονιά στο «My Style Rocks». Tι σε έκανε να πεις το «ναι»;

Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη χρονιά βρίσκομαι στο «My Style Rocks». Πριν το παιχνίδι, ομολογώ, ότι απέρρηπτα ό,τι δεν συμβάδιζε με την προσωπική μου αισθητική, ενώ τώρα μέσα από την καθημερινή μου τριβή με όλες αυτές τις διαφορετικές προσωπικότητες και τις ενδυματολογικές τους επιλογές αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί ως επαγγελματίας και κοιτάω τις εικόνες, όχι μόνο της εκπομπής αλλά και της καθημερινότητάς μου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Πέρσι πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα και αφού η τηλεοπτική μου έκθεση με βοήθησε και ως άνθρωπο να ξεκλειδώσω κάποιες μου πτυχές, αποφάσισα να το κάνω και για δεύτερη χρονιά.

 Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο Must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS