ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στάλω Σάντη - Κωνσταντίνος Κληρίδης: O μαγικός γάμος τους στις Σπέτσες

Το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους έδωσαν στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η αρχιτέκτονας Στάλω Σάντη και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κληρίδης.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών τους σε αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα του ζευγαριού και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται τις στιγμές αυτές στα social media τους από το πάρτυ την προηγούμενη ημέρα στις 29 Αυγούστου, από το σπίτι του γαμπρού, την άφιξη τους στην εκκλησία μέχρι και το τέλος του μυστηρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του pre wedding party, από τα αλλαματα,την παράδοση της νύφης στην εκκλησία, αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες από το τέλος του μυστηρίου.



Αν και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, τηρήθηκε η παράδοση και συνόδευσαν τα αλλάματα του γαμπρού με την παρουσία βιολάρηδων και λαουτάρηδων.




Ο Κωνσταντίνος Κληρίδης περιμένοντας τη νύφη να φτάσει στην εκκλησία μαζί με τους κουμπάρους του.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της Αντρέα Σάντη. Η Στάλω ήταν εντυπωσιακή με το λευκό strapless νυφικό με peplum που επέλεξε με λεπτομέρειες από μικρές πιέτες στο πάνω μέρος που δημιουργούσαν μεγαλύτερες στο υπόλοιπο part ενώ ο γαμπρός προτίμησε μπλέ κοστούμι και λευκή γραβάτα.




Η εντυπωσιακή νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της.



Το παρών τους στην γαμήλια τελετή έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, που υποδέχτηκαν με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο τους νιόπαντρους με το τέλος του μυστηρίου.

 
Μετά το τέλος του μυστηρίου, οι καλεσμένοι τους υποδέχτηκαν ως ζευγάρι με τον παραδοσιακό τρόπο, ρίχνοντας ρύζι.





Την φωτογραφία αυτή μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ο αδερφός του γαμπρού, Αλέξανδρος Κληρίδης με τη λεζάντα " Σήμερα. Παντρεψα τον αδερφό μου στο νησι που μεγαλωσαμε και απόκτησα μια μικρη αδερφή. Μαζί και ακόμα 2 αδέρφια και γονείς. Για όσους ήταν παρών, εγω με τα νεα αδέρφια βάλαμε στους νιοπαντρους το πρώτο τους ποτό. All the best with all the love. Ατε και στα δικά μας. (Also my name day so thanks for the wishes)"

Το βράδυ της Παρασκευής ακολούθησε δείπνο και γαμήλιο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε πολύ όμορφη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, στο Kaiki Beach Club. Το λευκό ήταν κυρίαρχο χρώμα στη διακόσμηση του χώρου το οποίο έδενε αρμονικά με τα λουλούδια αλλά και το μπλε της θάλασσας. 

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του νησιού μας, που έδωσαν το παρών τους στο γάμο του ζευγαριού. Εκτός από την οικογένεια των νεόνυμφων, ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι η Μάρα Πετρίδου με τον σύζυγό της Αργυρό Χατζηβασιλείου, η Αγνή Αριστοφάνους με τον σύντροφό της Κίκη Πισσαρίδη, η Αριάνα Demian με τον σύντροφό της - και αδερφό του γαμπρού- Αλέξανδρο Κληρίδη, ο Νέαρχος Πετρίδης, ο Γιάννης Στυλιανού, η Μαρίσσα Συμεωνίδου, η Κατερίνα Ζιβανάρη, η Μαρία Βαφεάδη, η Άντια Στυλιανού, η Έλεν Βαφεάδη, η Κλέλια Πηλακούτα, Στάλω Βασιλοπούλου, η Στέλλα Ζαβρού, η Ιουλιάνα Παναγίδη, η Στάλω Πηλακούτα, η Σόλια Κυπριανού, η Ήβη Κυπριανού με τον σύζυγό της Αλέξη Ζαχαρίου, ο Ευαγόρας Ηλιάδης, ο Πλάτωνας Ηλιάδης, η Μαριάννα Οικονομίδου, η Χλόη Καλογήρου, η Ελένη Κυρατζή, η Έλενα Παπαδάκη, ο Γιώργος Αβρααμίδης, η Ειρήνη Λαπέρτα, ο Νικόλας Χαραλάμπους, ο Αντρέας Τσίγκης κ.ά. 

 Το must.com.cy τους εύχεται βίον ανθόρσπαρτον και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X