ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στα σκαριά νέο διαζύγιο για την οικογένεια των Royals

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην Βρετανία, λίγο πριν την έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της μακροβιότερης Μονάρχη στην Βρετανία.

Η ανακοίνωση για το νέο διαζύγιο, ήρθε τον Φεβρουάριο του 2020 και αφορά τον μεγαλύτερο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, Peter Phillips, και τη σύζυγό του Autumn, με τις τελικές υπογραφές να «πέφτουν» αυτή την εβδομάδα.

Ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπό τους «Η σημερινή είναι μια λυπημένη μέρα για τον Peter και την Autumn αλλά εξακολουθούν να έχουν ως προτεραιότητα την ανατροφή και την ευημερία των όμορφων κορών τους Savannah και Isla».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@royalgossip_)

Συνεχίζοντας αναφέρει, «Τόσο ο Peter και η Autumn είναι χαρούμενοι που έλυσαν τα πράγματα με φιλικό τρόπο με τα παιδιά να είναι πάντα στις σκέψεις τους και στις αποφάσεις τους. Και οι δύο έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα και κατανόηση για τα παιδιά τους όσο η οικογένεια προσαρμόζεται σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους».

Να θυμίσουμε ότι ο Peter, είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας, και το πρώτο μέλος της γενιάς του από την βασιλική οικογένεια που παίρνει διαζύγιο. Ο ίδιος με την πρώην γυναίκα του είχαν γνωριστεί στο Montreal στην διοργάνωση της Formula 1. Είχαν παντρευτεί το 2008 στο εκκλησάκι του Windsor. Ενώ η ίδια αναμένεται να παραμείνει στην Βρετανία, καθώς θέλει να μεγαλώσει τις δύο κόρες τους εκεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X