ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στα ροζ για ενδεκάτη χρονιά η πρωτεύουσα

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, η Europa Donna σε συνδιοργάνωση με την Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιήσε με μεγάλη επιτυχία για ενδεκάτη συνεχόμενη χρόνια τη πορεία με τις ροζ φιγούρες με το σύνθημα Βήμα – Βήμα - Μαζί Κερδίζουμε την Ζωή. Σκοπός της πορείας είναι η στήριξη όλων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού αλλά και ενημέρωση για την αντιμετώπιση. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού είναι οι δύο κύριοι στόχοι της Europa Donna Κύπρου. 

Σήμερα 9 Οκτώβριου, εκατοντάδες άτομα έδωσαν το ''παρών'' τους στο σημείο εκκίνησης στη χώρο στάθμευσης Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου III, στη Λευκωσία, ενώ στο χώρο τερματισμού, Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, τοποθετήθηκαν οι ροζ φιγούρες, οι οποίες συμβολίζουν τα περιστατικά καρκίνου του μαστού για το 2015. Η προσπάθεια σωστής πληροφόρησης, ενημέρωσης αλλά και διεκδίκησης των δικαιωμάτων όλων των ασθενών, αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν αυτή η ασθένεια επηρεάζει μια στις εννέα γυναίκες, ενώ 1-2% των περιστατικών αφορά άντρες.

Οι λεύκες φιγούρες αντιπροσωπεύουν τα άτομα που έφυγαν από την ζωή κατά το έτος 2015, ενώ οι δύο γαλάζιες φιγούρες είναι για τους άνδρες που διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού. Στόχος είναι να θυμίζουν ότι ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους.

Δείτε ποιους είδαμε να περπατούν στον αγώνα υπέρ της ζωής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X