ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης θα περάσει ό,τι περνάνε όσοι κάνουν αξιόποινες πράξεις»

Τι δηλώνει ο ηθοποιός για την προφυλάκιση του Φιλιππίδη.

newsroom must

Με αφορμή την προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, για αδικήματα βιασμού και απόπειρας βιασμού χθες (27/07) από την ανακρίτρια της υπόθεσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλά στην πρωινή εκπομπή ‘Alpha Παντού’ και εξομολογείται τις σκέψεις του.

Χαρακτηριστικά, περιγράφει, «Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι διάσημος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε. Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι, γιατί εμείς έχουμε καταγγελίες που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ό,τι περνάνε όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις».

Ενώ, όσον αφορά το θέμα των καταγγελιών, ο ίδιος τονίζει πως όσοι γνωρίζουν κάτι θα ήταν καλό να το μοιραστούν, λέγοντας «Κάθε άνθρωπος που κάτι γνωρίζει ή κάτι το κρατάει μέσα του καλό θα ήταν να το πει και όχι να το μεταφέρει σε άλλους ανθρώπους, που δυστυχώς έχουν μετά οι ίδιοι ψυχολογικό πρόβλημα γιατί έχουν πάρει το βάρος από αλλού. Κακοποιητικές συμπεριφορές τέτοιου είδους και τέτοιου τρόπου που οι ίδιες οι καταγγέλλουσες κρατούσα μυστικό και δεν το έλεγαν πώς να τις γνωρίζαμε. Και τυχαίνει δύο από τις κυρίες αυτές να είναι πολύ φίλες μου. Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ είναι πολλές και είναι για πολλούς καλλιτέχνες. Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X