ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Σόλια Κυπριανού: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών

newsroom must

Με ζωηρή διάθεση και το χαρακτηριστικό της χαμόγελο που την κάνει να λάμπει, η μικρή κόρη του Λυκούργου και της Νόνης Κυπριανού, ποζάρει στον καυτό ήλιο της Μυκόνου και εξομολογείται τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της ζώντας το καλοκαίρι της στο έπακρο.

Το καλοκαίρι της. Ήλιος, θάλασσα, αλάτι, ιώδιο, καλή παρέα μακριά από την καθημερινότητά της και … Μύκονος είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις δικές της διακοπές. Δύο βδομάδες αφημένη στο απόλυτο γαλάζιο που την μαγεύει και την ηρεμεί για να περάσει καλά με τους φίλους της μετά από μια δημιουργική περίοδο και το νέο της εγχείρημα Solly the Dolly, ένα blog αφιερωμένο στο παιδί. Φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση και μας παρασύρει στο δικό της «γαλάζιο» κόσμο μεταδίδοντάς μας την θετικότητα και την ενέργειά της. «Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο αγαπώ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις εδώ με καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου στο νησί ήταν πριν από 3 χρόνια, για αυτό φέτος η ανάγκη μου να παραμείνω για περισσότερες μέρες ήταν μεγαλύτερη, για αυτό και θα βρίσκομαι εδώ για δύο εβδομάδες» μας ανέφερε. «Δε σας κρύβω, ωστόσο, ότι χρόνο με τον χρόνο απολαμβάνω περισσότερο την χαλάρωση, εφ’ όσον όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τέτοιες στιγμές αφού χρειάζομαι ξεκούραση. Η καλή παρέα πάντα φυσικά είναι απαραίτητη». Από τις παραλίες του νησιού μάς λέει προτιμά αυτές όπου υπάρχει χαλαρή μουσική και μπορείς να συνεχίσεις το απόγευμά σου με κοκτέιλ όπως τα Φτελιά, Παράγκα, Αγία Άννα. Όσο για τις βραδινές της εξόδους το καλό φαγητό είναι αυτό που οδηγεί τις επιλογές της, όπως αυτό στο εστιατόριο Κουρσάρος, Ling Ling, Nikkei και σε ταβέρνες όπου μπορεί να απολαμβάνει ελληνικό παραδοσιακό φαγητό. Το ίδιο απολαμβάνει αργά το απόγευμα και τις βόλτες της στη Χώρα ψωνίζοντας.

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;
Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στο σώμα της Σόλιας, η οποία πλέον χωρίς ίχνος περιττών κιλών αλλά και πιο γυμνασμένη από ποτέ, νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση που αντανακλάται στο βλέμμα της με μια μόνο ματιά. Μεγαλώνοντας έχει εξελιχθεί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα με την ψιλόλιγνη και καλογυμνασμένη σιλουέτα της, τη θετική της αύρα σε συνδυασμό με την ευγένεια και την προσωπικότητά της να κερδίζει τις εντυπώσεις. Την ρωτήσαμε εάν φταίει ο έρωτας για αυτή την μεγάλη της αλλαγή γιατί συνήθως μια γυναίκα όταν ερωτεύεται προσέχει περισσότερο την εμφάνισή της, με την ίδια να δηλώνει ότι όλα έχουν να κάνουν με τις δικές της επιλογές είτε αυτό αφορά σε μια προσωπική είτε σε μια επαγγελματική απόφαση, υπογραμμίζοντάς μας ότι αυτό το διάστημα απολαμβάνει την ελευθερία της αφού δεν είναι ερωτευμένη. «Πάντα κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενη. Για αυτό και με βλέπετε και εσείς με αυτή την οπτική», μας λέει γελώντας υπογραμμίζοντας ότι για την αλλαγή οφείλεται η σωστή διατροφή αλλά και η άσκηση. «Η γυμναστική είναι η ζωή μου, μου αλλάζει 180 μοίρες την διάθεση. Εκτός από tennis κάνω και boxing το οποίο συστήνω σε όλες τις γυναίκες, αφού αυτό το είδος της γυμναστικής με βοήθησε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Όσο για τα κιλά μου, έχασα περισσότερο λίπος λόγω της άσκησης συνδυάζοντας τα δύο αυτά αθλήματα. Δεν σας κρύβω όμως ότι προσέχω και την διατροφή μου, στην οποία πρόσθεσα πρωτεΐνη, αυγά, φρέσκο χυμό και μείωσα δραστικά υδατάνθρακες» μας ανέφερε.
Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, εκτός από την καλή διάθεση, την ξεκούραση, την σωστή διατροφή το less is more είναι το δικό της moto. «Όσο πιο απλή τόσο πιο ελκυστική», μας λέει.

ΤΟ BLOG!
Με σπουδές στο Business και μεταπτυχιακό Human Resource Management & Organization Behavior και με απασχόληση στην διαφημιστική εταιρεία Partners Y&R, αλλά και με λατρεία στη μόδα, δεν περιμέναμε ότι η όμορφη Σόλια, θα μπορεί να μας ταξιδέψει στο κόσμο του παιδιού μέσα από το blog της Solly the Dolly, blog αφιερωμένο στην παιδική μόδα αλλά και ό,τι απασχολεί την μητέρα- παιδί. Όπως δηλώνει στο μηνιαίο περιοδικό must και στην Μαρίνα Χαραλάμπους, αφού είναι το cover για τον μήνα Αύγουστο, η Σόλια εξηγεί ότι η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά την οδήγησε σ’ αυτό το εγχείρημα. Η μητέρα της Νόνη, αλλά και η αδελφή της Ήβη που γεύεται την μητρότητα, την έχουν βοηθήσει στα μέγιστα, όπως αναφέρει, στο blog της.

της Έλενας Αποστόλου για το Beautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση