ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Sold out τα εισιτήρια του ''Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show''

Μια μέρα πριν το μεγάλο φιλανθρωπικό event του περιοδικού Beautiful People και της Εύρηκα, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. 

Στο fashion show που θα πραγματοποιηθεί στο Boulevard by Occhio 10 κυρίες περπατούν στην πασαρέλα και δίνουν €5.000 σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Έβελυν Καζαντζόγλου, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου, Σόλια Κυπριανού, Σύλβια Μαυροπούλου, Τάνια Γέραλη, Όλγα Πολίτου, Βανέσα Αυγουστή, Άντρη Καραντώνη και Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα ανέβουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες RATTGogobyStaloAndreas Zanettides και του καταστήματος Ermarolla. Το περιοδικό δίνει €500 σε κάθε γνωστή κυρία που θα περπατήσει.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People, Νατάσα Αλεξάνδρου, και ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του Love FM 100.7, 88.7 και 108 Παναγιώτης Κυριάκου. Την επίδειξη μόδας θα ντύσει μουσικά ο DJK (Κύπρος Καραβιώτης) ενώ η Βαλάντω Τρύφωνος θα εμφανιστεί δε δύο μοναδικά live acts. Την καλιτεχνική επιμέλεια θα έχει η Αντιγόνη Τασουρή ενώ την επιμέλεια της συλλογής των σχεδιαστών θα αναλάβει η Διευθύντρια Περιοδικών εκδόσεων της  SPP MEDIA Ειρήνη Χριστοφόρου. Το μακιγιάζ θα αναλάβει η ομάδα της  MAC και τα χτενίσματα η ομάδα της Kevin Murphy. 

Με την ευγενική στήριξη της Premier Club της Τράπεζας Κύπρου, AHK, Deloitte, και Occhio Hospitality Group.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X