ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Σοκάρουν τα ευρήματα του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Ζωή Τουτουντζίδου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δελτίου ειδήσεων του Ελληνικού καναλιού Mega, οι δράστες που βίασαν την 24χρονη στην Θεσσαλονίκη έρχονται αντιμέτωποι ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.

Με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έρευνες τις αστυνομίας όχι μόνο στα εμπλεκόμενα άτομα αλλά και σε κύκλωμα μαστροπείας που δρα στην πόλη.

Με τις τοξικολογικές εξετάσεις να βρίσκουν ίχνη παραισθησιογόνων ουσιών στο αίμα της 24χρονης.

Ενώ σοκάρει η δήλωση του ξαδέλφου της άτυχης κοπέλας, λέγοντας πως το μόνο που ζητάει είναι δικαιοσύνη. «Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ και την στηρίζουνε και την βοηθάνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω. Το έχει σπρώξει και η ίδια», τονίζει ο ίδιος.

«Άμα σκεφτείτε μόνο ότι η κοπέλα μέσα σε δυο χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό μάνα και πατέρα και πριν ούτε, ούτε 45 ημέρες κηδέψαμε την μάνα μου που ήταν στην ουσία η μάνα της που την στήριζε από εκεί να καταλάβετε μόνο τι δύναμη έχει. Όταν φτάνεις μέσα σε δύο χρόνια ανά έξι μήνες να κηδεύεις μάνα πατέρα αρραβωνιαστικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από αυτά που πέρασε μπροστά σε αυτό που έκανε».

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση