ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοκάρει η περιγραφή της Τζένης Μπαλατσινού για το τροχαίο της κόρης της

«Πριν μπει στο χειρουργείο λιποθύμησα».

newsroom must

Ένα χρόνο μετά από το τραγικό συμβάν που συνέβη στην Αμαλία Κωστοπούλου, η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκαλύπτει πως αντέδρασε όταν έμαθε για το τροχαίο της κόρης της.

Να  θυμίσουμε πως η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστοπούλου και της Τζένης Μπαλατσινού σπουδάζει στην Αμερική και πως το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που της κόστισε.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τους φίλους της, όταν ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και το όχημα να ανατραπεί. 

Με αποτέλεσμα η Αμαλία Κωστοπούλου να υποβληθεί σε μια επέμβαση για τα σπασμένα πλευρά της, και η περίοδος ανάρρωσης ήταν αρκετά μεγάλη και επίπονη. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι τότε η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού, έφυγε εκτάκτως για Αμερική εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊου και χρειάστηκε να αλλάξει τρία αεροπλάνα για να φτάσει στο πλευρό της, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

 Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη μετά από ένα έτος το γνωστό μοντέλο για το τι έκανε μόλις έμαθε ότι η κόρη της είχε αυτοκινητικό δυστύχημα 

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως  «Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη από όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια. Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό, πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X